Skinbooster met Hyaluronzuur

In tegenstelling tot fillers voor het opvullen van rimpels en fijne lijntjes wordt een skinbooster in het gelaat gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en er wordt een soepele en gladde huid gecreëerd. Er wordt gebruik van micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren.
 

Werking

  • Langdurig diep hydrateren van de huid
  • Hydrobalans herstellen
  • Vermindering van oneffenheden en lijntjes
  • Soepele, gladde huid
  • Vermindering littekens acne of zon beschadiging

De behandeling

Deze behandeling bestaat uit verschillende zeer fijne injecties en hierdoor verbetert de huidkwaliteit. De hydratatie wordt diep in de huid verbetert en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor ook gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

In twee eenvoudige stappen ( meestal in de vorm van een kuur van 2 behandelingen, 0,5 tot 1 ml per wang per keer (2-4 ml totaal na twee behandelingen) naar een stralende huid. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. 

Over Hyaluronzuur

Bij een Skinbooster behandeling gebruiken we een dunne versie van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en  een groot waterbindend vermogen heeft. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Bovendien zorgt het voor elasticiteit en stevigheid. Naarmate we ouder worden, neemt echter de hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af. Dat kan leiden tot een doffe en/of droge huid.

Voor wie?

Skinboosters zijn geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, is een Skinbooster een geschikt product.

Natuurlijk resultaat

Skinboosters geven een bijzonder natuurlijk resultaat. Hoewel er ook iets volume wordt toegevoegd aan het gezicht, is het grote voordeel van skinboosters dat ze de huid verjongen en hydrateren. Het hyaluronzuur stimuleert het collageen in de huid. Hierdoor krijgt u een “healthy glow” en een stralende huid. Het subtiele volume, geeft u een “natural lift” van het gezicht, met behoud van uw natuurlijke contouren.

Voor de behandeling

Ons advies is om 30 minuten voorafgaand aan de behandeling Emla creme (verdovende creme) aan te brengen.

Na de behandeling

De week na een Skinbooster behandeling wordt zonnebaden afgeraden. Ons advies is daarnaast dagelijks een zonnefactor (min. SPF30) te gebruiken. Wij raden ook het gebruik van de sauna of zonnebank af in de eerste week na de behandeling. Wij adviseren u om twee weken geen schoonheidsbehandeling (zoals scrub, peeling etc) te ondergaan.

Er kan na de behandeling zwelling optreden en soms zelfs blauwe plekken. Deze zwelling trekt na enkele dagen weg. De duur hiervan is per persoon verschillend. 
 

Het resultaat

Het resultaat van een Skinbooster behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan wel per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn twee behandelingen (1 kuur) nodig.