Ons team

Extracare is een privékliniek voor (cosmetisch) dermatologische aandoeningen, injectables en kleine chirurgische ingrepen. Alle Master Physician Assistant’s (PA’s) en hebben ruime werkervaring opgedaan in Máxima Medisch Centrum Eindhoven/Veldhoven (MMC) en bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen (NIMEB). Ook werken zij al jaren intensief samen.

Net als artsen dienen PA’s zich te registreren in een register zodat de kwaliteit van onze behandelingen kan worden gegarandeerd en gewaarborgd. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) en in het BIG register. Daarnaast zijn wij volgens het NIMEB geregistreerd als injectable specialist.

Wat bieden wij u?

Een advies op maat

Door onze jarenlange ervaring en het voortdurend volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Wij zullen u op basis van onze ondervindingen tijdens het eerste consult een advies geven over het mogelijke behandeltraject.

Extracare voert een luxe en persoonlijke benadering hoog in het vaandel

Wij hanteren minimale wachttijden. U kunt bij Extracare ook in de avonduren terecht.

Samenwerkingen met andere disciplines

Indien u bij Extracare niet op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, kunnen wij u naar een andere specialist doorverwijzen. Wij beschikken over een ruim netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken.