Vitamine infusen DRIP

Intraveneuze vitamine therapie is het intraveneus toedienen van o.a. vitaminen, mineralen, aminozuren, en antioxidanten. Het doel van deze behandeling is om deze stoffen in een hoge concentratie aan de cellen van het lichaam te geven op een manier dat de maag en darmen worden overgeslagen.

Alle vitaminen en mineralen die normaal geslikt worden moeten eerst worden opgenomen in de dunne darm waarna ze worden gefilterd in de lever. Dit proces heet het “first-pass-effect” en kan de vitaminen en mineralen minder effectief of ineffectief maken. Als grote hoeveelheden vitamines en mineralen oraal ingenomen worden resulteert dit vaak in maagklachten en diarree. Slechts 10-25% van wat oraal is ingenomen komt uiteindelijk op de bestemming aan. Met intraveneuze therapie worden de darmen en de lever omzeild.

Vitamines en mineralen zijn het fundament dat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Uit ervaring en uit studies weten we dat een vitamine- of mineraal tekort veel chronische aandoeningen kan verergeren en/of veroorzaken. Intraveneuze suppletie is perfect bij patiënten die slecht genezen, een slecht dieet hebben, veel stress hebben, slecht slapen, roken, weinig lichaamsbeweging hebben of juist lichamelijk uitgeput zijn door te veel sporten.

NKD_IV_1

De Myers Cocktail:

Dr. John Myers was rond 1960 internist in de USA, hij mengde voor het eerst een aantal vitaminen en mineralen in een “cocktail”. Deze bestond uit:

  • Magnesium Calcium
  • Vitamine C, Vitamine B-complex, Vitamine B6 en Vitamine B12

Deze mix is door de jaren heen een klassieker geworden omdat de vitaminen en mineralen erg veilig zijn om toe te dienen en voor veel verschillende doeleinden effectief kunnen zijn.

Glutathion:  

Het “Master Antioxidant” molecuul wat in elke menselijke cel te vinden is. Het werkt als de belangrijkste intracellulaire beschermer tegen oxidatieve stress. Glutathion is een aminozuur wat beschermend werkt. Glutathion is het meest krachtige antioxidant in het lichaam. Bijna elke chronische aandoening is gelinkt aan een laag glutathion! Het beschermt tevens de huid, de lens, de cornea en het netvlies tegen stralingsschade en helpt de detoxificatie in de lever, nieren, longen en andere organen. Glutathion heeft een slechte orale absorptie en is wordt afgebroken door enzymen in het spijsverteringskanaal.

‘Original’ Drip infuus

Vitamindrip® “ORIGINAL” is een functionele IV-injectie die vocht aanvult, vitamines, mineralen en aminozuren bevat om een verzwakt immuunsysteem te bestrijden en u weer nieuwe energie te geven.

Wat zit erin?
Vitamine C + B 12 + B 1 + B2 + B3 + B5 + B6 + Magnesium
+ Natrium + Calcium + Zink + Chloride + Water

‘Energy’ Drip infuus

Vitamindrip® “ENERGY” is een functionele en aanvullende IV-injectie met elektrolyten, vitamines en actieve ingrediënten om de bijnierfunctie, mentale scherpte en stresstolerantie te bevorderen.

Wat zit erin?
Vitamine C + B 12 + B 1 + B2 + B3 + B5 + B6 + L-Taurine +
L-Glutamine + L-Arginine + Magnesium + Natrium + Calcium + Zink + Mangaan + Chroom + Selenium + Koper + Chloride + Water

‘Cosmetic’ Drip infuus

Vitamindrip® “COSMETIC” is een functionele IV-injectie die vocht aanvult en daarnaast vitamines, mineralen en aminozuren bevat om de jeugdige uitstraling te herstellen.

Wat zit erin?
Vitamine C + B 12 + B 1 + B2 + B3 + B5 + B6 + L-Glutamine +
L-Proline + L-Lysine + L-Carnitine + Magnesium + Natrium + Calcium + Zink + Mangaan + Chroom + Selenium + Koper + Chloride + Glutathione + Water

Vitamindrip® “ORIGINELE” injectieformule bevat USP-standaardingrediënten voor identiteit, sterkte, kwaliteit en zuiverheid. We raden de meeste patiënten aan om te starten met een serie van 3-wekelijkse behandelingen.

Aandoeningen die regelmatig verbeteren met behandeling van DRIP infusietherapie:

Vermoeidheid, migraines, fibromyalgie, depressie, spierspasmes of spontane spierkrampen, slecht slapen, STRESS! Kwaliteit van leven bij een chronische ziekte zoals ook kanker.

Atletisch vermogen, voor sneller herstel, betere prestaties en uithoudingsvermogen, ook wanneer atleten overtraind zijn kan een serie Myers Cocktails het lichaam in een korte tijd weer fit te krijgen. We zien dat acute virale aandoeningen zoals een verkoudheid veel sneller kunnen opknappen en chronische infecties kunnen verbeteren. Magnesium en Zink kunnen een positief effect hebben op de testosteronspiegel maar vaak is extra aanvulling nodig.

De infusen kunnen een aanvulling zijn op een gezond gebalanceerd dieet in combinatie met voldoende beweging. Dit is zeker geen substituut.

Wanneer geen infuus therapie:

– Onsteking of trombose van een ader

– De Vitamine infusen zijn niet geschikt voor < 18 jaar of in het geval van zwangerschap

– Sprake is van een aandoening aan de lever, schildklier of nieren

– In combinatie met een chemo therapie

– Bij allergie voor soya en pinda

Daarnaast is het belangrijk om elke andere aanwezige aandoening en/of medicatie gebruik te overleggen met de behandeld arts zodat de samenstelling van het infuus hier op aangepast kan worden indien nodig.