Medische Peelings

Een peeling is een zeer snelle, veilige en doeltreffende manier om de conditie en het uiterlijk van uw huid drastisch te verbeteren. Afhankelijk van de indicatie kan worden bepaald hoe diep de peeling in de huid moet doordringen. Door bijvoorbeeld het toepassen van salicylzuur of trichloorazijnzuur (TCA) kan uw huidspecialist de samenstelling aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huid. Dit maakt een peeling heel veilig en beheersbaar. Tijdens een peeling worden effectief lagen van de oude en beschadigde huid verwijderd en deze worden vervangen door gezonde huidcellen. Daarbij wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Al na een eerste peel is de huid strakker, gladder en frisser! Een kuur van meerdere peelings geeft vaak het beste resultaat.

Een peeling helpt bij de volgende huidproblemen:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Slappe, ruwe of ongelijke huid
  • Pigmentatie (melasma)
  • (Acné) littekens
  • Zonbeschadiging
  • Grove poriën 

Obagi Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel Radiance is een milde, maar effectieve peel, bestaande uit een unieke mix van zuren die geschikt is voor alle huidtypen. Deze licht chemische peel kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen: fijne lijntjes en rimpels, ruwe en oneffen huid, grove poriën, vlekkerigheid, miilde- matige photo-aging, milde acne, acne littekens en melasma. De peel verwijderd dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en verfijnder wordt. Daarnaast wordt de talgproductie gereguleerd. Met nauwelijks of geen downtime kan Blue Peel Radiance het uiterlijk en gevoel van de huid verbeteren door deze strakker, gladder en egaler te maken. Je bereikt al na één behandeling met de Blue Peel resultaten, hoewel voor de beste resultaten een reeks 4-6 behandelingen het meest effectief is. Doorgaans houd u een interval van twee weken aan. U kunt milde roodheid en schilfering ervaren na uw peel.

Obagi Blue Peel®

Obagi Blue Peel® is een zeer snelle, veilige en doeltreffende manier om de conditie en het uiterlijk van uw huid drastisch te verbeteren. Door het combineren van trichloorazijnzuur(TCA) met een speciaal samengestelde ‘blauwe stof’ kan uw arts precies volgen waar en hoe diep de peeling in de huid penetreert en het proces aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huid. Dit maakt deze peeling heel veilig en beheersbaar. Blue Peel verwijdert effectief lagen van de oude en beschadigde huid, welke worden vervangen door gezonde, nieuwe huidcellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de eigen frisheid en dichtheid van de huid weer naar boven komt. Naast een ware huidtransformatie die je huid weer laat stralen als ooit te voren, helpt Blue Peel eveneens tegen acné, acnélittekens en de tekenen van huidveroudering.